BAPSCARCARE silikonbehandling: professionell ärrbehandling

BAPSCARCARE är en medicinsk silikonbehandling som garanterar snabbare och förbättrad läkning av huden. BAPSCARCARE säkerställer att befintliga ärr blir plattare, smidigare och tunnare. Ärret är mindre framträdande och blir i många fall nästan osynligt. BAPSCARCARE säkerställer en markant reduktion av ärrvävnaden, även för tjockare ärr som hypertrofiska samt keloidbildning. 

BAPSCARCARE består av tre produkter med vetenskapligt bevisad effektivitet. En gel och två silikonplåster med olika tjocklek. Silikonplåstern kommer i olika former beroende på om det t ex är en bröstoperation som har gjorts eller en mage. BAPSCARCARE S samt T, finns också som ark i olika storlekar där det enkelt går att själv klippa till den formen som önskars.

BAPSCARCARE GEL, kommer i en 10 ml tub och innehåller medicinskt silikon med tillsatt E-vitamin samt solskyddsfaktor 25.  Produkterna är alla lätta att använda och applicera. BAPSCARCARE har en passande behandling för olika typer av ärr – från små ansiktsärr till större, mer problematiska ärr. 

Effektivitet:

BAP-MedicalFörhindrar uppkomsten av ärr, får ärr att blekna eller försvinna

BAP-MedicalMinskar obehag som klåda, smärta och rodnad

BAP-MedicalGer mjukare, mer flexibel hud

 

 

 

 

BAPSCARCARE GEL med UV-skydd;  silikongelé med solskyddsfaktor 25 som skyddar ärret mot skadliga UV-strålar. Idealisk för ärr i t ex ansiktet. Berikad med E-vitamin. Helt kladdfri.

BAPSCARCARE T  är ett självhäftande, tunt, transparent silikonark för behandling av gamla och nya ärr. 

BAPSCARCARE S  är ett medicinskt, självhäftande, tjockt, tvättbart silikonark för behandling av gamla och nya ärr.

BAPSCARCARE GEL, använt på ett operationsärr på halsen. Första bilden är från behandlingens start, 10 dagar efter operationen. Sista bilden är samma ärr efter 14 månader. BAPSCARCARE GEL används morgon och kväll. En droppe räcker till ett litet ärr. Här har man använt 2 droppar och kombinerat med BAPSCARCARE silikonplåster.