ALLÉL Skincare

Alla våra hudvårdsprodukter är utvecklade i Sverige och tillverkade i Schweiz för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Varje produkt innehåller minst 2 aktiva prisbelönta och patenterade ingredienser med testade nivåer, som stöds av vetenskaplig forskning. De är alla dermatologiskt godkända, innehåller inga parabener eller animaliska derivat och är 100% veganska.

ALLÉL® har tagit fram X-serien som verkar för att bidra till ungdomlig hud och för att öka kollagenet samtidigt som den ger optimal med fukt. Kategori X finns i serum och ansiktskräm.

X-serien har i kliniska tester visat sig ge betydande förbättringar i hudens spänst och elasticitet hos samtliga personer som testade produkten. Rynkornas volym minskade med hela 20%, efter bara 28 dagars användning.

Alléls kategori X innehåller följande huvudingredienser:

Neuroskyddande Alger: Jämnar ut hudens yta och minskar därmed djupet i rynkorna.

Nanoinkapslad Q10 med vitamin E: Potent energiproducent med unik nanoinkapsling för att föryngra huden.

African Bambara Pea: Regenererar nervfibrer för att ge huden en ljusare ton och ökad elasticitet.

Fuktbevarande polysackarider och hyaluronsyra: ger långvarig återfuktning av huden.

ALLÉL® G-serien är omsorgsfullt utvecklad med hjälp av aktiva ingredienser för att hämma oxidations- och glykationsbildningen. Detta innebär att kollagenet bibehåller sin elasticitet.

G-serien har vid klinisk prövning bevisats ge signifikant minskning av rynkdjup och volym efter bara 28 dagars användning, i alla (100%) av testpersonerna.

Dessa produkter innehåller följande huvudingredienser:

Carnosin – Mjölktistel – Vitamin E: Kraftfull trio av aktiva ingredienser för att motverka effekterna av glycation.

Pro-Biotisk Kombucha: Patenterad aktiv med anti-glykation och lipofilling effekter för att främja hudens fräschör och minska dess rynkor.

Resveratrol – druvfröolja: Främjar kollagensyntesen, återfuktar och ger huden en ljusare ton.

Persisk Silkesträextrakt:  Har visat sig minska AGE i huden. Fräschar upp matt och håglös hud.

ALLÉL® har formulerat T-serien, som är en kombination av T2 Serum och T kräm. T2-serumet är ett kraftfullt retinol- och vitaminserum som har skapats för att användas över natten för en djup penetrerande effekt på huden. Detta fungerar tillsammans med krämen och är ett komplement för att återfukta och återställa huden från UV-skador och pigmentering.

Dessa produkter innehåller följande huvudingredienser:

Vitamin A-Retinol: Främjar cellomsättning och förbättrar övergripande hudstruktur samtidigt som huden stimuleras i sin uppbyggnadsprocess; viktig för hudens cellförnyelse.

Niacinamid – Vitamin B3: Anti-aging all-star behandling, återfuktande och ger huden en ljusare lyster.

Liposomal Complex – Vitamin C: Unikt trippelkomplex för att ge huden en ljusare nyans, minska pigmentering och ge en jämn hudton.

Återfuktande kolhydrater: Prisbelönt sammansättning som ger omedelbar och långvarig återfuktning.

ALLÉL® A-serien innehåller A2-serum och A-kräm som samverkar för att neutralisera effekterna av oxidativ stress och skador som fria radikala skador ger samtidigt som de skyddar och förstärker det cellulära försvaret.

Dessa produkter innehåller följande huvudingredienser:

Edelweiss stamcellsextrakt: Prisbelönad aktiv ingrediens med exceptionella antioxidantegenskaper

Superoxide Dismutase: Unik form av enzymatisk superantioxidant för att balansera överskott av radikaler och skydda huden från skador av fria radikaler.

Kakadu Plommonextrakt: Innehåller världens högsta naturliga koncentration av vitamin C. Vetenskapligt känd för att bekämpa oxidativ stress och öka hudens naturliga försvar.

Druv stamcellsextrakt: Verkar som en naturlig hudföryngring, reducerar rynkor och förbättrar hudens elasticitet.

Alla produkter i ALLÉL® serie C – C2 serum och C-kräm – är parfymfria och dermatologiskt framtagna för hud som lätt irriteras. De arbetar tillsammans för att minska rodnad, återfukta samt lugna huden samtidigt som den boostar kroppens naturliga antiinflammatoriska förmåga och försvar.

Dessa produkter innehåller följande huvudingredienser:

Microhavsalger: Minskar överkänslighetsproblemen hos huden såsom t.ex rodnad och klåda.

Magnoliabarkextrakt: En potent duo av antiinflammatoriska substanser som synergistiskt hämmar både inflammation och åldrande.

Centella Asiatica – Tigerört: Traditionell kinesisk medicinalväxt som stimulerar elastin och kollagen-syntesen medan den lugnar huden med naturligt läkande egenskaper.

Aloe Vera – CM Glucan: Främjar cellförnyelse, förbättrar hudens försvarssmekanism och hjälper till att återställa en naturlig hudbarriär.

Visintra Nutrition

Alla våra produkter är utveckade av svenska läkare och tillverkade i Schweiz. Samtliga innehåller ett urval av vitaminer, mineraler och näringsämnen av hög kvalitet. Gelatinet tillverkas antingen av nötkreatur (Youth Boost and Derma Defense) eller fisk (Oxy Power) och de är alla Halal-certifierade.

YOUTH BOOST är utformad för att stimulera din kollagen- och elastinproduktion från insidan, skyddar mot skadliga UV-strålar och säkerställer normal hudpigmentering.

Ingredients: Kollagenstimulerande indiska krusbär (Amla-extrakt), skyddande astaxanthin, kapsaicin som tillför energi och cirkulation till hudcellerna, vitaminer ACE för att främja hälsosam hud samt zink för att stödja naturlig produktion av superoxiddismutas.

OXY POWER främjar en hälsosam hudglukosmetabolism, förhindrar bildandet av skadliga A.G.E’s och ökar antioxidantaktiviteten för att bekämpa fria radikaler och föroreningseffekter på huden.

Rekommenderat komplement om tillhör kategori G och A.

Ingredienser: Anti- aging Catalase enzyme, blåbär för en naturlig ökning av antioxidanter, vitaminer A och B7 för att främja hälsosam hud, vitamin B1 för att bekämpa AGE-bildning, anti-oxidant vitaminer C och E, krommineral för att främja normal glukosmetabolism och essentiellt selen för att bekämpa fria radikaler.


DERMA DEFENSE
fungerar mot inflammation, reducerar hudrodnad och irritation orsakad av inflammatorisk obalans i huden.

Rekommenderat komplement om du hör hemma inom kategori C.

Ingredienser: Nypon som är naturens egen anti- inflammatoriska kraftkälla, vitamin B-komplex (B3, B6, B12) för att främja normal hudhälsa, Vitaminer C och E för att lugna och minska hudirritation, D-vitamin för att främja dina normala immunfunktioner och Zink för ett normalt immunförsvar.

Genial Skincare

Alla våra hudvårdsprodukter är tillverkade i Schweiz för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Varje produkt innehåller minst 2 aktiva prisbelönta och patenterade ingredienser med testade nivåer, som stöds av vetenskaplig forskning. De är alla dermatologiskt godkända, innehåller inga parabener eller animaliska derivat och är 100% veganska.

Den här kliniskt testade och fuktgivande ögonkrämen innehåller en unik samling av prisbelönta ingredienser för att bekämpa rynkor (speciellt kråkfötter), minska svullnaden samt lyfta övre ögonlocken och minska mörka cirklar.

Genial Eye Cream har vunnit Image Beauty Award 2018 för ”Årets bästa ögonkräm”.

Huvudingredienser: Essenser av lakrits, koffein,ingefära, persisk silkesextrakt, hyaluronsyra och vitamin C

 

En silkeslen, lyxig och skonsam mousse rengöring för ansikte och hals som löser upp smink och orenheter. Infunderad med återfuktande Aloe Vera, Hyaluronsyra och en samling av B-vitaminer som lämnar huden ren, mjuk och uppfriskande.

Denna produkt vann Attracta Beauty Award 2018 för ”Årets bästa kosmetiska rengöring”.

Huvudingredienser: Lugnande Aloe Vera, Renande Niacinamid / Vitamin PP och fuktgivande Hyaluronsyra

Genial Sun Cream är en dermatologiskt utvecklad och testad ansikts solkräm som ger ett brett spektrum av UVA och UVB-skydd.

Genom användningen av avancerad stamcellsteknik hjälper denna fuktgivande solkräm både att skydda och reparera celler från UV-relaterade skador på hudceller.

Nyckelingredienser: DNA-skyddande anti-oxidanter, Solar Vitis Grape stamcellsextrakt, fuktgivande Shea Butter och CM-Glucan